Од третмана лица нудимо Вам следеће третмане:

- Хигијенске третмане

Хигијенски третмани су део личне хигијене и подразумевају чишћење коже и прочишћавање пора, као и хидрирање и појачавање микроциркулације коже.

- Ултразвучна шпатула

Једна од новијих процедура за цисцење лица јесте ултразвуцна спатула. Ова метода може бити самостална или у оквиру било ког козметичког третмана. Уколико се ради самостално можемо постићи следеће ефекте: чишћење површинског слоја коже, извлачења митисера И себума из пора, галачање коже, уношење активних ампула у кожу. Предности ултразвучне шпатуле је та што олакшава и скраћује време класичног третмана, чини га мање болним И пријатним по клијентима.

- Оxy jet третман (хидратација)

Ћелије током живота не производе довољно енергије па су подложније оштећењу, а један од разлога томе је недостатак кисеоника. Уколико доведемо довољну количину кисеоника, ћелије производе енергију као некад па кожа поприма младалачки изглед.

- Хијалуронски филери

Третман се ради лако и пријатан је за сваки тип коже. Кроз сам третман уноси се и велика количина кисеоника који је свима преко потребан јер смо са шминком и пудером затворили све поре и кожа једноставно не може да дише.
Третман се ради без игле. Филер се уноси под притиском од 6 бар-а. Третман је доста пријатан. Ради се једном недељно. Потребна серија је од 5-6 третмана.

- РТЛ лица са хијалуроном

Радиоталасни лифтинг је веома ефикасна метода затезања опуштене коже лица, врата деколтеа и редукције финих бора. Постиже се ефекат подмлађивања ткива са потпуно природним изгледом, веома безбедно и безболно. Може се примењивати код свих типова коже и током целе године.

- Ензимски пилинг

Ензимски пилинг је козметички производ који се користи за дубинско чишћење лица. Уклањањем мртвих ћелија коже, лице постаје мекше, свеже и еластичније. Ензимски пилинг лица се разликује од хемијског јер је много нежнији у свом деловању. Ензими продиру у горње слојеве ткива цисте поре, побољшавају кожу, подстиче нови раст ћелија. Такође, побољшава изглед финих линија и бора, ублажава сувоћу лица и црвенило, спречава формирање акни на лицу.

- Биолошки третман

Подразумева дубинску хидратацију ревитализацију и регенерацију коже. Намењен је свим типовима и стањима коже. Сваки третамана је индивидуалан и прилагођен. Сам поступак састоји се из неколико корака:

- чишћење лица
- пилинг лица
- масажа лица
- наносење биолошких препарата (применом ултразвучног апарата)
- наносење хранљиве маске
- наносење хранљиве креме